La 37a Sant Silvestre Popular de València se celebrarà de manera virtual

Per a totes i tots els corredors de la ciutat de València que no desitgen perdre’s la tradicional prova nadalenca, la 37a Sant Silvestre Popular de València podrà disputar-se virtualment des del 29 fins al 31 de desembre.

La regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, va anunciar així elcambio a una prova virtual a causa de la pandèmia actual:“Enguany correrem la tradicional carrera de la Sant Silvestre de manera virtual. L’Ajuntament de València ja va anunciar, el passat 27 de novembre, que la carrera popular se suspenia per motius de seguretat davant la Covid-19, però convidem a totes aquelles persones, que vulguen eixir i fer running a València, puguen córrer aquesta Sant Silvestre entrant en la web toprun.es des del 29 fins al 31 de desembre. Així que anima’ns a la gent a continuar practicant esport i a cuidar-nos molt en aquests dies de Nadal”.

La prova, de caràcter no competitiu, es desenvoluparà a través d’una aplicació que permet a cada corredor registrar la seua participació, temps en la distància que seleccione i pujar les seues fotografies, preferentment disfressat.

La inscripció és gratuïta i es podrà realitzar des del divendres 18 de desembre, fins al dijous 31 de desembre en el següent enllaç: https://www.toprun.es/eventos/37a-sant-silvestre-popular-a-valencia-2020

Existeixen tres distàncies possibles: 3 Km, 5 Km i 10 Km i es pot participar en una, dues o tres modalitats sense que existisca un límit d’intents, és a dir, es pot córrer l’o les distàncies en què participes tantes vegades com es vulga.

Els corredors podran inscriure’s en alguna de les huit categories existents, tant masculines com femenines, de les quals hi ha una única categoria per equips que comptabilitza els cinc primers participants i fins a set categories individuals. Aquestes són: cadet (nascuts entre 2005-2006), Juvenil (nascuts entre 2003-2004), Júnior-Promesa (nascuts entre 1998-2002), Sènior (nascuts entre 1986-1997), Veterà/a “A” (nascuts entre 1976/1985), Veterà/a “B” (nascuts entre 1966/1975) i Veterà/a “C” (nascuts en 1965 o anterior).